Header image

Fri design

Bliv din egen webmaster online

Vælg en løsning fra GlobalWebdesign, hvor du kan udarbejde en ny udgave af tekst og billeder online så let som hvis du benytter programmet Word (microsoft).

Du behøver blot web adgang for at blive din egen webmaster.

Du behøver ikke at installere et eneste program på din computer.

Det bliver ikke nemmere!

En unik webside. Med dit eget grafik og idéer, kan du få et enestående websted. Udgangspunktet er dit eget grafik og logo. Måske har du set en extraordionær flot webside som du kan li´, eller måske ting fra flere websteder. Dette kan også være en begyndelse til udformningen af dit nye websted.

Dine kunders behov. Sammen vil vi finde værdierne for din virksomhed og bygge dit nye websted på disse. Dine kunders behov og ønsker vil være grundlaget for udformning, funktionalitet og indhold på webstedet. Hvis du har et logo og måske nogle fotografier, vil dette blive integreret i dit nye design.

Kunde tests. Hele vejen i processen sætter jeg en test gruppe, der kan repræsentere deres kunder. De vil teste layout, funktionalitet og indhold flere gange i løbet af processen omkring deres nye websted. På denne måde kan vi være sikre på, at det arbejde vi gør vil nå deres kunder og give din virksomhed benefit.

Domæne og webhotel. Vi kan købe web hotel og domæne til dig. Dette vil ske hos One.com . Måske har du allerede et web hotel og domæne … så vil vi genbruge disse.